Kuka mitä missä miksi?Heippa kaikille uusille ja vanhoille lukijoille!

Syksyn miettimisen jälkeen päätin,että on aika palata takaisin vanhoille juurille ja jatkaa blogin kirjoittelua bloggerissa Lilyn alustan sijaan!

Kuka olen?
Intohimoinen ruuanlaittaja,aloitteleva puutarhaintoilija (viherpeukalo keskellä kämmentä),urheilun rakastaja,teenarkomaani(pakottavista syistä,elimistöni ei siedä enää kofeiinia!),lukutoukka,kenkäholisti,esteetikko,äiti,vaimo,hoitoalan työntekijä,salmiakin mussuttaja,ikuinen omasta prätkästä haaveilija.

Mistä kirjoitan?
Muutimme vuosi sitten haaveidemme taloon,kohta 60-vuotiaaseen vanhaan rintamamiestaloon. Nyt opettelemme hallitsemaan vanhan talon saloja ja pihanhoitoa helpon kerrostaloelämän jälkeen. Rakastan myös ruokaa ja pitkiä illallisia,joten kokkailun tuotoksia täällä tulee varmasti näkymään. Minulla on myös viha-rakkaussuhde urheiluun ja tällä hetkellä harrastan juoksua,thaiboxingia ja aikuisbalettia säännöllisen epäsäännöllisesti. Arkeani rytmittää perhe,työ ja muu elämä,joten niiden täyttämästä kalenterista ja sen tuottamasta ahdistuksesta tulee varmasti välillä haettua muista kohtalotovereista  vertaistukea.

Mitä tapahtuu elämässäni juuri nyt?
Olin viikko sitten isossa olkapääleikkauksessa,joten juuri nyt yritän vain sietää kipua ja avuttomuutta arjessani. Kummallista,kun yleensä niin täyttä kalenteriani täyttää tällä hetkellä vain fysioterapiakäynnit työn ja harrastusten sijaan. Päivät kuluvat juuri nyt kera kylmän,köllöttelyn ja kipulääkkeiden ja edessä on pitkä kuntoutus,mutta toisaalta palkintona on toimiva oikea käsi,joten se kyllä motivoi ihmeesti kipeinäkin hetkinä.

Tervetuloa matkaan!

Kommentit

Suositut tekstit