Joulumieltä altaalta

Mä oon vähän somen uhri taas. Koko joulun on vilahdellut ihmisten päivityksissä ihania kuvia Allas sea poolilta niin olihan se minunkin pakko päästä. Käyn normaalisti viikottain uimassa,mutta leikkauksen jälkeen ei ole vielä ollut veteen asiaa ihan siitä yksinkertaisesta syystä,etten saa uikkaria päälle. Nyt ajattelin kuitenkin yrittää ja onnistuihan se pienellä taistelulla..
Uinti on mun meditaatiota ja melkeen ikävintä avuttomuuden lisäksi tässä leikkauksen jälkeisessä elämässä on ollut se,ettei ole päässyt uimaan. Vitsi,että oli ihanaa. Kaunis ilta,jouluvaloissa sädehtivä Helsinki. Seurana oma perhe. Käsi tuntui ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen normaalilta vedessä. Vesi kannatteli kättä aivan eri tavalla ja liikelaajuuskin oli suurempi kuin veden pinnan yläpuolella ollessa. Ihana fiilis.
Esikoinen ja mies kävivät merivesialtaassa pulahtamassa,me kuopuksen kanssa tyydyimme kiljahtelemaan kauhusta altaan reunalla. Saunaan,uimaan,saunaan,uimaan ramppauksen jälkeen olikin sairas nälkä ja väsymys. Käsi tuntui omituiselta uinnin jälkeen. Seuraavana yönä me kaikki nukuimme kuin tukit.
 Suosittelemme lämpimästi käymään,jos et ole vielä aiemmin Altaalle ehtinyt!

Kommentit

Suositut tekstit