Jouluviikko

Mihin tämä aika juoksee? On jo jouluviikko ja 6 yötä jouluaaton aamun valkenemiseen..ihan hullua! Tänään myös tasan 2 kuukautta sairasloman loppumiseen,toivottavasti ,jos käden toipuminen etenee toivotusti! Miten se sitten etenee? No,käden toipuminen etenee,hissuksiin mun mielestä,mutta fyssarin mielestä ihan aikataulun mukaan. Hermoja riipivän hidasta ja kipeää se kuitenkin mun makuun on. Tuntuu,ettei homma etene yhtään mihinkään, vaikka järjellä ajatellen kyllähän homma koko ajan etenee! Pääsin mitellasta eroon ja se oli kyllä ilon päivä se. Fysioterapiassakin siirryttiin kumpparilla tehtäviin harjoituksiin ja etenemistähän sekin on,tuntee jo tekevänsäkin jotain. Mutta tämä käden liikkuvuus..aika onnetontahan se on,ei voi kieltää. Ja aamut on aika nihkeitä. Hetki menee,että käsi vertyy ja olo tuntuu kivuttomammalta. Mutta pikkuhiljaa,sanovat ettei Roomaakaan päivässä rakennettu..

Muuten tänne kuuluu perushyvää. Joulufiilis vähän alkaa kutittelemaan.. lahjat on ostettu,kuusi koristeltu,jouluherkkuja testailtu(torttukuusi on meidän tämän joulun suosikki!),joulun suunnitelmia mietitty ja pikkujouluja vietelty parissakin eri porukassa. Tänään jopa kuuntelin joululauluja! Keskiviikkona vielä vietellään yhdet pikkujoulut ystäväperheiden kanssa ja sen jälkeen vain odotellaan suurta juhlaa. Tänä jouluna menemme mummilaan,vaikka itse olinkin haaveillut kotijoulusta. Tällä kädellä vain ei kummoisia hommia tehdä ja miehellä on superkiireistä töissä,niin joutuu vähän nyt turvautumaan "valmiimpaan"pakettiin. Ja onhan se isompi sukujoulukin ihan mukavaa vaihtelua. Ehkä ensi vuonna sitten on taas rauhallisemman joulun vuoro. Eihän nämä joulutraditiot niin kiveen hakattuja ole,ainakaan meillä. Kunhan on porukkaa koossa,hyvää ruokaa pöydässä ja joulusauna, niin muut osaset joulussamme voivat vähän vaihdella. Ei se niin justiinsa ole,fiilishän se on tärkeintä! Iloinen mieli ja hyvä porukka,siinä mulle joulun fiilistä aivan tarpeeksi puitteista liikaa stressaamatta.

Fiiliksestä puheenollen, taidankin hiippailla tästä keittelemään glögiä iltapalaksi..jotain joululaulujakin voisi kenties kuunnella kynttilänvalossa..

Kommentit

Suositut tekstit