Perjantain fiiliksiä!

 Pikainen tervehdys perjantai-iltaan. Koti siivottu ja lapset nukkumassa,niin on hetki aikaa hengähtää,ennen kuin uni painaa silmät kiinni. Kävin tänään kaverin kanssa kävelyllä ja siitä tuli vaan niin kiva fiilis,että piti se tännekin jakaa! Jotenkin on nyt sairaslomalla oikeasti huomannut,että on tosi tärkeää välillä poistua täältä neljän seinän sisästä. Pukea päälle kunnon vaatteet ja nähdä ihmisiä! Onhan tämä käsi vielä hankala monessa asiassa,mutta kävellä sen kanssa pystyy,kunhan katsoo mihin astuu. Joten mikäs sen parempi yhdistelmä kuin kävelylenkki ystävän kanssa. Kevyttä liikuntaa,raitista ilmaa ja aikaa jutella. Bonuksena tänään näimme vielä auringonkin! Kerrassaan hämmentävä luonnon oikku talvisaikaan.
 Jotenkin näistä hetkistä vaan pää tuulettuu niin perusteellisesti. Tuntuu,että on sitten illalla taas sitä energiaa ihan eri tavalla perheen kanssa olemiseen. Tänään kävelimme pitkin Kaivarin rantoja ja Uunisaaren liukkaita kallioita ja voi,että,mulle tuo meri on vain niin rakas. Sitä on täällä "sisämaassa"muuton jälkeen ollut monesti ikävä. Tätä meren läheisyyttä. Tuntuu,että mieli tyyntyy jo pelkästään horisonttiin päin katsomalla. Siihen kun vielä lisätään aaltojen tasainen kulku ja meren kohina ja näin talvella jäiden kilinä ja suhina ollaan aika lähellä täydellistä mielenmaisemaa.

 Kerrassaan oivallinen startti viikonloppuun! Ihanaa viikonloppua sinullekin. Toivottavasti säät suosivat ja päästään ulkoilemaan!
ps. Kaksi alinta kuvaa by Elina

Kommentit

Suositut tekstit