Sunnuntairetki

 Viikonloppu on taas ohi ja arkiviikko täydessä vauhdissa. Onneksi arjessakaan ei ole mitään vikaa,tavallinen tiistaikin töineen ja kouluineen ja ruuanlaittamiseen on aivan hyvää elämää. Viikonloput tuntuvat aina menevän yhdessä hujauksessa. Tällä kertaa varsinkin lauantai vilahti ohi vailla muistikuvia. Jostain yritti tulla päälle joku flunssa ja mä vietinkin lauantain peiton alla villasukat jalassa ja neljät päiväunet nukkuen. Sunnuntaina olo kuitenkin oli ihan ok sinkin syömisen ja inkivääriveden ryystämisen jälkeen,joten päätimme lähteä vähän nauttimaan kauniista päivästä.
 Suuntana oli vanha ja rakas ranta,Kallahdenniemi. Kunnolla vaatetta päälle ja ei muuta kuin nauttimaan kauniista päivästä kera hyperaktiivisen koiran ja perheen.
 Ja voi miten upea päivä olikaan! Ei mikään hillittömän kylmä ja aurinko paistoi upeasti. Koira juoksi keppejä vedestä ja lapset hiippailivat rantajäällä. Tottakai molemmat kastelivat kenkänsä,mutta tuntuu olevan meillä vakio tuo sukkienkastelu näillä retkillä.
 Kotiin palasi nälkäinen joukkio posket punaisina. Ilta kelpasikin kölliä sohvannurkassa villasukissa ja villapaidassa perheleffaa katsellen. Oikein hyvä sunnuntai.


 Mites siellä ruutujen takana. Ehditkö ulkoilemaan viikonloppuna?

Kommentit

Suositut tekstit