Tammikuu

 Pienen hiljaiselon jälkeen päivitystä menneestä kuukaudesta. Tammikuussa lunta tuli,ja meni. Tällä hetkellä lunta on se sentti maassa,että näyttää valkoiselta,mutta itse kyllä kaipaan niitä oikeita kunnollisia hankia. Ja hiihtolatuja..
 Tammikuussa luin paljon kirjoja,joista ehdoton suosikki oli tämä. Riipaisevan kaunis rakkaustarina,joka pisti todella miettimään. Tykkäsin aivan hurjan paljon!
Tammikuuhun kuului myös yksi pikkupikku remontti. Olin vuoden etsinyt vanhoja pariovia alakertaan,että mies voisi rakentaa meille kolmannen makuuhuoneen. Uutta ovea en halunnut,koska mielestäni se olisi rikkonut talomme tunnelmaa. Onneksi viimein tärppäsi ja ne THE ovet löytyivät! Talomme on rakennettu vuonna 1958 ja ovet ovat rintamamiestalosta vuodelta 1956. Eli mun mielestä aivan täydelliset! Kuntokin oli jees,joten ei muuta kuin mies rakentelemaan uutta väliseinää... Tästä on tulossa vielä tarkempaa postausta,mutta tässä pieni vilautus alkutilanteesta ja parista välivaiheesta..
 Ovi paikoillaan,seinä vaiheessa.
Makkarin yksi seinä muuttui petroolin siniseksi ja toinen laudoitettiin valkoisella puulla..mutta tästä kaikesta kuvia myöhemmin..
 Tammikuussa tuli myös testattua uusi ravintola:pelkkää kasvisruokaa tarjoileva YesYesYes. Seurueemme antoi arvosanaksi 8 1/2. Ihana miljöö,hyvä palvelu,loistavaa leipää ja hyvät drinkit,mutta valitettavasti valitsemamme annokset jäivät "ihan jees"-tasolle. Mut tykättiin kyllä siltikin. Kokemus voi olla hyvä,vaikkei se täyttä kymppiä olisikaan. Ja olihan mulla seuranani pari ihanaa ystävää,joten pelkästään se tekee plussan puolelle mitä vain.
 Tammikuussa juhlittiin myös yksiä kihlajaisia. Pikkuveli mennä paukautti kihloihin tyttöystävänsä kanssa,ja heitä kahta me sitten juhlimme kera suvun ja ystävien.

 Tammikuuhun mahtui myös roppakaupalla hyvää ruokaa. Dietti piti,herkkuihin ei langettu ja fiilis oli hyvä. Kilojakin karisi muutama. Ollaan aika ylpeitä meistä ja ajateltiin jatkaa samalla linjalla helmi-ja maaliskuukin, paitsi että lisäämme sellaisen helpotuksen,että viikonloppuisin saa syödä vähän vähemmän rajoitetusti ja jopa karkkiakin!
 Yhdet vaalit,jotka päättyivät Niinistön rökälemäiseen voittoon. Aika huikeaa!
 Päiväunet joka ikinen arkipäivä. Ai miksi? Koska mä oikeasti voin. Ja jostain syystä oon ollut karmean väsynyt..
Lenkkejä lumisateessa,vesisateessa,auringonpaisteessa ja yön pimeydessä. Tammikuussa tuli kävelykilometrejä 125 ja olen niistä jokaisesta tosi ylpeä.

Sellainen tammikuu. Aika hyvä oikeasti,vaikka loppukuu olikin vähän ajatusten puolesta synkemmän lainen. Ei muuta kuin kohti helmikuuta..

Kommentit

Suositut tekstit