Vuoden 2017 kosmetiikkalöydöt

 En pahemmin höpise kosmetiikasta somessa,mutta viime vuoden aikana on tullut löydettyä muutamia todellisia helmiä ihon hoitoon ja meikkaamiseen,joten ajattelin kirjoitella niitä vähän ylös,jos vaikka joku muukin löytäisi uusia helmiä meikkipussiinsa. Mun iho on aika hankala:kuiva,atooppinen ja toisinaan vähän epäpuhdaskin. Välillä tuntuu,ettei tälle naamalle sovi yhtään mikään tuote ja olen välillä pitkiä aikoja ilman mitään meikkiä,koska nahka on niin kipeänä ja ärtyneenä(esim talvella),ettei siihen voi lätkiä kuin perusrasvoja ja protopicia. Muutenkin viihdyn arjessa hyvin kevyesti (jos lainkaan)ehostettuna. Meikkiä aloin oikeastaan käyttämään vasta pari vuotta sitten. Siihen asti olin ilman meikkiä ja keskityin pelkkään ihon hoitoon.

Menneen vuoden paras löytöni oli Korea-kosmetiikan puolelta. Sain alunperin näytteen tästä Mizonin kasvojenkuorinnasta ja se oli rakkautta ensimmäisestä kokeilusta lähtien. Yleensä ihoni ärtyy kuorinnoista ja punoittaa herkästi,mutta tämä hedelmähapoilla kuoriva sitruunainen ihmeaine kuorii ihoni hellästi sileäksi,hehkuvaksi ja tasaisen väriseksi. Aivan mielettömän hyvä tuote! Tilaan itse tätä Bearelilta . Pahemmin en ole tätä kauppojen hyllyillä nähnyt,mutta suosittelen kokeilemaan,jos osuu vastaan. Itse käytän tätä kahdesti viikossa ja se on kyllä helpottanut huomattavasti ihon sameuteen ja epäpuhtauksiin.
 Mun iho ei tunnu tykkäävän mistään dödöistä ja muutenkin markettidödöt vähän epäilyttävät. Pari luonnonkosmetiikkaa käyttävää ystävääni suosittelivat ainakin Ruohonjuuresta löytyviä Schmidt`sin dödöjä. Olen kokeillut aiemminkin jotain luonnonkosmetiikan puolelta löytyviä dödöjä,mutta silloin ne eivät vaikuttaneet. Joko ne haisivat oudolle,tai eivät pitäneet kainaloita kuivina. Tämä toimii täydellisesti. Tuoksuu ihanalle, eikä petä! Kainaloiden ärtynyt punoitus loppui kuin seinään,kun vaihdoin näihin dödöihin. Tuoksuja on muitakin ihania,mutta tällä hetkellä mulla on käytössä tämä. Hinta on aika kova(vähän alle 20e),mutta purkki kestää kyllä käytössä tosi pitkään.
 Meikkien puolelta löytyikin monta uutta ihanuutta. En kovin usein meikkaa ihoani lainkaan,mutta kun meikkaan,käytän Madaran loistavaa meikkivoidetta. Peittää kevyesti,sävy sopii täydellisesti ihonväriini ja lopputulos on kivan kuulas. Huulipunien puolella retkahdin &other Storiesin ihaniin puniin,jotka piristävät niinä päivinä,kun et ole jaksanut meikata. Joikin ja Madaran huulirasvat ovat nykyään aina taskuissani tai käsilaukuissani. Kosteuttavat loistavasti,tuoksuvat ihanalle(varsinkin Joik)ja näyttävät kauniilta huulilla. Paras löytöni meikessä on ehdottomasti Avrilin aivan käsittämättömän hyvä ja edullinen ripsari! Täydellisen erotteleva ja luonnollisen näköinen ripsari,joka pysyy minunkin menossani varistelematta. Kuulin myös kehuja Avrilin punista,mutta niitä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan..
Tykästyin myös &other Storiesin kynsilakkoihin. Kauniita sävyjä,hyvä hinta-laatusuhde ja kaunis lopputulos. Tässä tämän vuoden lemppari. Täydellinen käsirasva on edelleen hakusessa..hoitoalalla olevana työntekijänä on käsien iho aika kovilla runsaiden käsienpesujen ja desinfioinnin vuoksi. Onko suosituksia?
 Kasvojen hoidossa uusia lemppareita ovat Joikin seerumi ja Madaran kasvovesi. Tykkään molemmista hurjasti. Joikin seerumi tekee iholle ihmeitä! Täydellinen kasvorasva puuttuu edelleen. Olen kokeillut vaikka mitä,mutta mikään ei ole vielä ollut se OIKEA!
Laitoin loppuvuonna itselleni permiksen ja hetkeen en osannut tehdä sille mitään. Mikään vanhoista hiustuotteistani ei oikein sopinut! Onneksi sain permiksen omaavalta ystävältä hyviä vinkkejä ja oikeiden aineiden kanssa permis alkoikin näyttää paremmalta. John Masters organicin hiuksiin jätettävä hoitosuihke tekee rasitetulle tukalle ihmeitä ja tuoksuu taivaallisen hyvältä. Hiukseni pesen Sebastian twisted-sarjan tuotteilla ja niillä saa kiharasta kauniin näköisen ja hyvin koossa pysyvän. Pesun jälkeiseen muotoiluun käytän saman sarjan muotoilutuotetta.

Sellainen top 12:sta viime vuoden parhaista tuotteista!

Löytyikö tuttuja tuotteita?Mikä oli sinun paras löytösi kosmetiikan puolella?

Kommentit

Suositut tekstit